Джеймс Хардън завърши с 27 точки, 15 асистенции и 8 борби при победата на Бруклин срещу Ню Орлиънс със 120:105 в мач от редовния сезон на НБА, въпреки че звездата на Нетс Кевин Дюрант получи травма на лявото коляно през първото полувреме.

Дюрант се контузи 5:44 минути преди края на втората четвърт. Играчът на Ню Орлиънс Хърбърт Джоунс се блъсна в резервата на Нетс Брус Браун, който падна назад и срещне коляното на Дюрант.

Дюрант накуцваше за кратко из терена, преди да поиска да бъде заменен. Той завърши с 12 точки и вървеше с накуцване, когато напусна залата в средата на четвъртата четвърт.

Треньорът Стив Неш каза, че Дюрант ще премине ядрено-магнитен резонанс в неделя.

Пати Милс добави 21 точки за успеха, а Брандън Инграм записа 22 за Ню Орлиънс.

Денвър победи Лос Анджелис Лейкърс със 133:96 след силна игра на Никола Йокич, който записа осмия си "трипъл-дабъл" за сезона - 17 точки, 13 асистенции и 12 борби.

Бонс Хайланд се отличи с рекордните в кариерата си 27 точки и 10 борби, а Джеф Грийн отбеляза рекордните за сезона 26 точки при втората поредна победа на Денвър.

Лейкърс загубиха за трети пореден път, а Леброн Джеймс записа 24 точки и 9 борби.

Йокич отбеляза 65-ия "трипъл-дабъл" в кариерата си само 2:10 минути от началото на второто полувреме и на игра в последните 14 минути.