Супермоделът Адриана Лима продължава да впечатлява с визия и излъчване на бляскаво събитие в Калифорния. Бившата съпруга на НБА звездата Марко Ярич беше част от церемонията по раздаването на наградите за пробив и важни постижения, постигнати през годината в света на науките за живота, фундаменталната физика и математиката. Те са популярни в САЩ още под името „Оскарите на науката”. Церемонията бе в изследователския център на НАСА Еймс в Маунтин Вю.

И тази година на победителите се приписват на открития, които са свързани с въпроси от спектъра на едната крайност - как изглежда черната дупка, до това защо чили вкусът е лютив, както и какви са причините за невродегенеративните заболявания.

Зашеметяващата Адриана Лима излезе на сцената в невероятна черна рокля, издаваща прекрасните ѝ форми, независимо че вече е на 38 години.

Красавицата, която е едно от най-разпознаваемите лица на Victoria's Secret беше омъжена за сръбската звезда от НБА Марко Ярич. След като се срещат в продължение на 9 месеца, двамата се сгодяват през юни 2008 година. Двойката се жени на Св. Валентин през следващата година. Моделът и баскетболистът имат две дъщери от съвместното си съжителство, но през май 2014 година се разделят след 5 години брак. Разводът е финалзииран през март 2016 година.