Супермоделът Росана Аркъл не спира да показва своите най-хубави черти на мъжката аудитория. Новозеландската красавица обича често да качва провокативни снимки, които срещат само и единствено одобрение от нейните 5.4 милиона последователи фенове в социалната мрежа „Instagram“.

Заради прекрасната си фигура, изваяна от десетки часове във фитнеса, Росана е една от най-търсените от компаниите за луксозно бельо. Тя печели десетки хиляди долари само, за да позира полугола пред обектива. А това няма как да не се хареса на многобройните ѝ фенове.

С последния кадър, който тя качи, русата красавица показа нагледно своето сексапилно дупе, като в същото време сподели и своето разочарование от изминаващото лято, което в момента се шири в Австралия и околностите.

Преди около две години списание „Zoo Weekly” обяви новозеландката за притежателката на най-хубавите задни части в света или по друг начин казано „Мис Дупе - Вселена”.

32-годишната Росана стана първоначално известна покрай различни реклами на Moto GP, но сега вече е световноизвестна благодарение на уникалните си извивки. Тя е и голяма фенка баскетбола, като любимият ѝ отбор е американският Чикаго Булс.

ОЩЕ ГОРЕЩИ СНИМКИ НА РОСАНА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!