Екзотичният модел Росана Аркъл не спира да се фука със своите уникални извивки в социалните мрежи. Сексапилната нодовозеландка, която има над 5 милиона последователи в „Instagram”, ежедневно пуска доза провокация, с което приковава вниманието на мъжката аудитория върху себе си.

Последните кадри, които 32-годишният супремодел качи, бяха акцентирани върху нейното перфектно дупе. Тя показа своя „костюм“ за вече изминалия Хелоуин, на който се беше преобразила на известния клоун от романа на Стивън Кинг „То“. Костюмът обаче не скриваше почти нищо от задните части на Росана, като остави много малко на въображението.

Преди около две години списание „Zoo Weekly” обяви новозеландката за притежателката на най-хубавите задни части в света или по друг начин казано „Мис Дупе - Вселена”.

32-годишната Росана стана първоначално известна покрай различни реклами на Moto GP, но сега вече е световноизвестна благодарение на уникалните си извивки. Тя е и голяма фенка баскетбола, като любимият ѝ отбор е американският Чикаго Булс.

ОЩЕ СНИМКИ НА ГОРЕЩАТА РОСАНА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Influence the energy 🦋 @cropshopboutique

Публикация, споделена от • 𝐑 𝐎 𝐒 𝐀 𝐍 𝐍 𝐀 𝐀 𝐑 𝐊 𝐋 𝐄 • (@rosannaarkle) на