Историите около баскетболистите в NBA са винаги коя от коя по-вълнуващи, но тази на красавицата Лусия Виялон и легендарния баскетболист Шакил О’Нийл е доста разтърсваща.

„Дизела” не е устоял на изяществото на красивата испанка и ѝ е отправил предложение за брак в интервю за мексиканската телевизия Univision.

Жената, която е работила в клубната телевизия на Реал Мадрид и beIN Sports призна, че е имала дългогодишна връзка с мексиканския футболист Хавиер Ернандес – Чичарито и е трябвало да се оженят през юли 2017 година, но сватбата е пропаднала. При интервюто с бившия център на Лос Анджелис Лейкърс, той говори за живота си надълго и нашироко и не пропусна възможността да направи страхотното предложение към красивото създание.

„Моят живот е добър и искам да се оженя за най-любимия ми анализатор по Univision. Тя е 30-годишна и знае коя е. Няма също така деца или приятел”, сподели Шак в интервюто пред телевизията.

„Обичам те, ще се ожениш ли за мен”, продължи О’Нийл, което прати Виялон в шок.

Това явно не бе достатъчно и той извади голяма халка, на която тя каза, че и е доста голяма, а Шакийл отвърна, че заради нея ще я смали.

Репортерите направиха видеото публично през социалните мрежи, а тя е отговорила с „Да” на О’Нийл, но предварителните информации са, че тя се е пошегувала пред колегите си.