Само няколко дни след като усети вкуса на развода, Ларса Пипън реши да зашемети всички в Холивуд с провокативна визия. 44-годишната дама се разделя с баскетболната легенда Скоти Пипън.

Двойката слага край на съвместния си живот след 21 години брак и четири деца. Тя е популярна в САЩ с участие във филмов сериал, а Скоти Пипън с невероятните години в НБА и Чикаго Булс. Рамо до рамо с Майкъл Джордан той и "биковете" спечелиха шест титли.

Ларса блесна в нощен клуб с изключително къса кожена рокля, която повече разкриваше прелестите й, отколкото да ги прикриваше.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was fun @prettylittlething

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Ларса и Скоти прекратиха съвместния си живот, както самите те казват, по взаимно съгласие. Двойката признава, че нещата между тях не вървят и затова са решили да се разделят. Самата Ларса смята, че за двамата е най-добре да се разведат, за да могат да започнат да се срещат с нови хора.

Двамата дадоха знак за развод още в началото на годината. Те се опитаха да заздравят брака си със семейна почивка, но без успех.

Скоти Пипън и Ларса

източник: Gulliver/GettyImages

В последно време красавицата може да бъде засечена на много партита. През изминалата седмица тя присъства на купона на Кендъл Дженър за Хелоуин в много секси костюм.

Посланието, което Ларса изпраща към всички останали, е ясно. Дамата в готова за ново предизвикателство.

Скоти Пипън и Ларса

източник: Gulliver/GettyImages