Ким Кардашиян за първи първи път краси корица на Sports Illustrated Swimsuit за 2022 г.

Бившата приятелка на звездата в НБА - Девин Букър, не скри вълнението си от феновете ѝ в Instagram, пише Vesti.bg.

ГАЛЕРИЯ НА КИМ КАРДАШИЯН МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК

О, Боже, аз съм на корицата на Sports Illustrated! Заснехме я през януари и беше толкова трудно да пазя това в тайна", написа тя. В допълнение, Кардашиян сподели, че за локацията на снимките са посетили едно от най-любимите ѝ места в света, а именно Доминиканската република.

Тя сподели в своя профил в Instagram освен корицата и още снимки от фотoсесията, които показват типичният за Кардашиян секспал.

"За мен бе истинска чест да бъде на корицата на Sports Illustrated Swimsuit.", пише Кардашиян за финал.

На партито за представянето на тазгодишните броеве на SI Swimsuit, което се проведе в Ню Йорк, присъстваха редица звезди, но най-голямо впечатление определено направи Сиара.

Събитието се провежда всяка година, където се представя корицата, в тазгодишния случай - кориците, SI Swimsuit организира парти по случай старта, за да отпразнува усилената си работа. Моделите от изданието, служителите и партньорите се събират на грандиозно събитие. Празненствата през седмицата на пускането на изданието в миналото са включвали дискусии с участието на Тайра Банкс, MJ Day и Кейт Ъптън, както и изпълнения на Бруно Марс, Megan Thee Stallion и Diplo.