Отборът на ЛеБрон Джеймс победи тима на Янис Антетокунбо със 157:155 в 69-о издание на Мача на звездите в НБА. Двубоят се игра в препълнената зала Юнайтед Сентър в Чикаго.

Около 21 000 зрители отдадоха почит на легендата Коби Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер в края на миналия месец. Срещата започна с минута мълчание в памет на големия баскетболист, след което зрителите започнаха да скандират "Коби, Коби". Почит към Брайънт преди мача отдаде и друга легенда на НБА и Лос Анджелис Лейкърс - Меджик Джонсън.

"Никога повече няма да видим баскетболист като Коби. Неговата загуба е тежък момент за цялото семейство на НБА", каза Меджик пред зрителите в залата. На игрището най-резултатен за победителите бе Кауай Ленард с 30 точки, от които осем тройки, с което заслужи приза за Най-полезен играч, който от тази година носи името на Коби Брайънт. ЛеБрон Джеймс добави 23 точки за победителите. За загубилия тим се отличи Янис Антетокунбо, който завърши с дабъл-дабъл - 25 точки и 11 борби. За първи път от 2013 година Мача на звездите заради контузия пропусна звездата на Голдън Стейт Стеф Къри.