„Кобе и Краля с мен завинаги“. По този начин Ник Кирьос обяви новината, че си е татуирал цялата ръка в чест на Коби Брайънт и Леброн Джеймс.

Легендата на „езерняците“ загина в катастрофа с хеликоптер в Калифорния. Трагедията се случи на 26 януари тази година, а загиналите бяха общо девет души, включително 13-годишната дъщеря на Брайънт – Джиана.

Още на Откритото първенство на Австралия Кирьос показа съпричастието си към близките на Коби, като излезе на корта с потник на Лейкърс с №8 за мача си срещу Рафаел Надал и едва сдържаше сълзите си.

На новата татуировка на австралийския тенисист има ангелсски криле като препратка, че един от любимите му баскетболисти вече е на небето.

Брайънт е сред емблемите на НБА в края на XX и началото на XXI век. Той игра в Лигата между 1996 и 2016 година, като цялата му кариера премина в Лейкърс. Той беше избран под №1 в драфта през 1996 година от Шарлът Хорнетс, но преминава в ЛА. Той има 5 титли с отбора (2000, 2001, 2002, 2009 и 2010).  

Брайънт е MVP на редовния сезон през 2008 година, както и два пъти най-полезен във финалите – 2009 и 2010. Гардът е 18-кратен участник в Мача на звездите и четири пъти печели приза за най-полезен в звездната среща.  

Татусът на Ник включва и друг негов любимец – Леброн Джеймс, като има и мотиви, напомнящи на Майкъл Джордан. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kobe and the king with me forever & some Jordan 1’s 💉 @dseeart

Публикация, споделена от NK (@k1ngkyrg1os) на