В един от най-стандартните сценарии за любовна връзка попадна испанската суперзвезда Пау Гасол. Подобно на историите футболист-манекенка, така и тези между баскетболисти и мажоретки не са никаква изненада. Затова когато попадна в мрежите на 21-годишната Силвия Лопес Кастро, Гасол дори не се възпротиви.

Двамата се запознали миналата година, по време на приятелски турнир преди Европейското първенство в Полша. След дълго хвърляне на жадни погледи, Пау и Силвия си разменили телефоните, а по-късно се престрашили и на среща. Ръководителката на мажоретния състав, в който танцуваше госпожица Лопес Кастро – Ева Родригес, е категорична, че връзката между нейната възпитаничка и Гасол датира от скоро, и двамата не са прекрачили правилата. Всички мажоретни групи държат на стриктни вътрешни закони, които забраняват срещите с баскетболисти.

Пред любовта обаче падат всички правила, и най-накрая Пау Гасол успял да свали пищната брюнетка. Той дори, неизвестно колко трудно, склонил Силвия да се премести при него в Лос Анжелис. Отскоро двамата живеят заедно в Града на ангелите, където тя е започнала да учи диетология. Хубавата Силвия освен осем години по-млада от любимия, е и на 37 сантиметра по-близо до земята от 215-сантиметровият център на ЛА Лейкърс…