Звездата на баскетболния Кливлънд Кавълиърс ЛеБрон Джеймс строи нов дом за себе си и семейството си, като имението ще си има всички „необходими” екстри –судио, кино, боулинг зала и казино, както и бръснарница!

Замъкът, простиращ се на над 3000 квадратни метра, се намира в Бат Тауншип. Една от забележителностите ще бъде барелеф на главата на Джеймс, направен от варовик. ЛеБрон ще бъде изобразен със запазената си марка – лентата за глава.

Очаква се къщата да бъде завършена до лятото на 2008 година.

Изненадващото не е, че Джеймс си строи огромен дом, а че в непосредствена близост живеят още 19 семейства. Повечето от тях се чудят защо някой, който може да си позволи абсолютно усамотение, си прави къща в скромен квартал.

Единствената постройка, която надвишава размерите на имението на Джеймс, в същия квартал, е огромен хипермаркет. Само апартамента на първия етаж е по-голям от повечето къщи в Бат. Според запознати ЛеБрон е избрал местоположението заради близостта му до залата на Кливлънд и до родния му град едновременно.

По първоначалния план, къщата на Джеймс няма да има две от най-обичайните придобивки на богатите и известните: баскетболно игрище и закрит басейн, поне засега. Предвижда се обаче огромен гараж.