Две от най-големите звезди на Националната баскетболна асоциация – Коби Брайънт и Алън Айверсън все още не могат да потвърдят участието си в Мача на звездите. Супершоуто ще се състои през уикенда, като самият двубой между Изтока и Запада е на 14 февруари.

Лидерът на Лос Анжелис Лейкърс Брайънт е с болки в левия глезен, и заради възпалението не успя да играе в последните два мача на отбора си. „Ако не съм в състояние, няма да играя. Но ако съм здрав, ще играя,” коментира той. „Но към момента, не мога да се движа, което означава, че не можа да играя.”

Коби Брайънт до последно ще е под въпрос за мача срещу Юта тази нощ, а един от треньорите в Лейкърс Гари Вити призна, че за баскетболиста ще е най-добре да почива по време на паузата. При всички положения, Коби отказва да даде някакво окончателно мнение.

Неприятна новина има и за феновете на Алън Айверсън. Гардът на Филаделфия пропусна вече четири мача на тима си, за да бъде с болното си дете. В клуба не очакват Айверсън да се завърне в игра преди Мача на звездите, като той все още не е казал дали ще присъства на Звездния уикенд в Далас.