Ким Кардашиян се омъжи за баскетболиста Крис Хъмфрис на пищна церемония, последвала бурно ухажване преди брака.

30-годишната Кардашиян е една от най-високоплатените звезди на реалити-шоутата, като приходите й за 2010 се оценяват на 6 милиона долара. Тя сключи брак с 26-годишния Хъмфрис на церемония в южна Калифорния, съобщи нейната говорителка.

Списание "People" откупи изключителните права върху сватбата, която ще се излъчи и като специален репортаж през октомври.

Кардашян започна да се среща с Хъмфрис в края на 2010, а през май той й предложи брак, като подкрепи предложението с диамантен пръстен от 20,5 карата. Оттогава подготовката за сватбата е постоянна тема за медиите. Сред поканените на сватбата 440 гости са звездите от "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория и актрисата Линдзи Лоън. Кардашиян е носила рокля в цвят на слонова кост с дантели, създадена от Вера Уонг, съобщава "People".

По-рано стана известно, че е искала торта за рождения си ден в същия стил като тази на сватбата на британския принц Уилям и Кейт Мидълтън. Това е втората й сватба, след като брака й с музикалния продуцент Деймън Томас приключи с развод през 2004, три години преди началото на шоуто й.

Ким Кардашиян е дъщеря на адвоката Робърт Кардашян, защитавал О’Джей Симпсън по време на процеса му за убийство през 1995.