Знаменитият американски баскетболист Денис Родман бе изгонен от хотел в Ню Йорк, след като цяла вечер досаждал на посетителите в бара, с възторжени изказвания за севернокорейския лидер Ким Чен Ун.

НБА звездата прекара часове, обяснявайки колко добър човек е неговият доскорошен домакин.

През изминалата седмица Денис Родман се срещна в КНДР с Кин Чен Ун в рамките на посещението му, по повод заснемане на телевизионно шоу.

Впечатленията на баскетболиста били толкова големи, че в неделя вечерта той решил да ги споделя наляво и надясно с всички посетители в бара на хотел Time Hotel, в който той отседнал преди ранния си сутрешен полет.

„Беше в бара в продължение на три часа. Той обясняваше колкото чудесен човек е Ким и как искал само да си поговори с Обама за баскетбол“, сподели посетител на заведението. Освен това Денис Родман размахвал през цялото време манифест, който получил лично от севернокорейския лидер. Легендарният състезател не давал думата на останалите и досаждал с часове на хората, което накарало работещи в хотела да го изпроводят навън. Това довело до разправия с администрацията на хотела, което не се случвало за първи път.

Малко след това Родман се преместил в друг хотел, в който бившият баскетболист заявил, че е напуснал предишния, тъй като там много фенове му досаждали.