Крилото на Портланд Кармело Антъни е сред играчите, които все още не са сигурни от това дали е добра идея подновяването на сезона. Той сподели пред Ърни Джонсън от "TNT", че Лигата все още не е дала детайли около възобновяването на кампанията, което пречи на играчите да се съсредоточат напълно.

"От физическа гледна точка съм напълно готов. Работим в залата и разбираме, че в момента, в който сирената изсвири, ние трябва да бъдем готови като отбор", каза Антъни.

"Що се отнася до това да възобновим сезона в Орландо, все още съм несигурен, защото нямаме всички подробности по провеждането му. Ние нямаме много информация за това, така че докато не я получим, ще е трудно да се мотивираме на 100%", обясни 36-годишният баскетболист.

Снощи Ейдриън Войнаровски съобщи, че има известен брой играчи, които са на мнението на Антъни и все още са притеснени си от рестарта на сезона.

От НБА и Асоциацията на играчите ще се заемат с конфигурирането на всички детайли по процеса, за да могат баскетболистите да се чувстват възможно най-защитени след 30 юли.