Сръбският баскетболист на Минесота Марко Ярич и популярната манекенка Адриана Лима пак са заедно. Двамата са били засечени да се държат за ръце в деня на Супербоул във Финикс, където атрактивната бразилка участва в промоцията на новата колекция на „Виктория сикрет”. Последните седмици се прокрадна слухът, че Лима е попаднала в прегръдките на друг баскетболист – Крис Уебър, но очевидно моделката не може без сръбския му колега.

Може би става дума за голяма любов, коментира списание „Пийпъл” и дава пример, че Ярич е пътувал с чартър за Аризона само за да прекара един ден с Адриана. Очевидци пък твърдят, че двойката изглеждала изключително щастлива. Бразилката е сред четирите най-скъпо платени манекенки в света и папараците следят всяка нейна крачка.

Неотдавна Лима се изхвърли, че смята да се омъжи невинна и всеки мъж трябва да уважава това нейно решение. „Сексът е за брака. Мъжете трябва да се съобразяват с това. Ако не го зачитат, значи не ме обичат”, отсече Адриана.

Медиите иронично подхвърлят, че остава да се види дали бразилката е променила мисленето си след запознанството си с Марко Ярич и дали точно той се е справил с тази задача.