Одобреният за най-силен играч в редовния сезон – Янис Антетокумпо, продължава да удивява с изявите си по паркетите в САЩ. Към този момент Янис е със средни показатели от 31,7 при точките, 12,8 при борбите и 5,8 при асистенциите, като записва средно по 31 минути по време на мач. За играч на 25-годишна възраст показателите са възхитителни, но Антетокумпо желае да има спортното здраве и качество на ЛеБрон Джеймс.

ЛеБрон, който навършва 35 на 30-и декември, не сваля по никакъв начин нивото си в 17-ия си пореден сезон в БА, след като има най-много асистенции през сезона от тези досега в кариерата си – 10,6, а също така записва и по поне шест точни попадения от далечна дистанция.

„За мен това е една от моите цели – да бъда способен да бъда на такова ниво в следващите десет години. ЛеБрон прави 35 малко по-късно през месеца, което е уникално. Начинът, по който играе, по който се движи, играе умно – извънземно е да го правиш. Но той е ЛеБрон Джеймс, вие знаете. Той е извънземен човек и можем да го очакваме от него”, спомена Янис.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.