Янис Антетокумпо вкара 34 точки за успеха на Милуоки със 107:96 над Бруклин в мач номер 4 от полуфиналната серия в Източната конференция, което изравни общия баланс на 2-2 победи. Лошата новина за гостите е напускането на Кайри Ървинг заради изкълчване на десния глезен, като не се знае и колко време ще отсъства.

Първочанално Бруклин поведоха с 2-0 победи, но с двете си домакинства Бъкс изравниха на 2-2. Ървинг пък напусна терена в средата на втория период и до края на се върна на терена. Ако той не успее да се възстанови за следващите срещи, то положението на Бруклин ще стане доста сериозно, предвид отпадането и на Джеймс Хардън след травма в 1-ата минута на първата среща.

Ървинг се контузи след като вкара кош, за да съкрати преднината на Милуоки при 44:40, а при падането си удари левия крак в Янис Антетокумпо. След мача пък треньорът на тима Стив Неш заяви, че първоначалните прегледи не предполагат сериозна травма, но играчът изпитва болка.

Иначе за победителите Крис Мидълтън завърши с 19 точки, докато Джейрю Холидей остана с 14, Пи Джей Тъкър прибави 13, а Брин Форбс наниза 10. Холидей подаде и 9 асистенции, докато Мидълтън направи осем завършващи подавания.

След като Нетс вкараха 13 поредни точки, за да вземат аванс от 34:23 в началото на втората четвърт, то той ред и на Милуоки да отговори с 21:4 и поставиха контрол върху мача. Серията включваше и 12:0 в това число и четири точки на Мидълтън, една тройка на Тъкър и забивка на Антетокумбо.

За гостите от Бруклин ветеранът Кевин Дюрант вкара 28, а Ървинг остана с 11 до напускането си.