Глиста предложи да спаси отношенията между САЩ и КНДР

Денис Родман<strong> източник: Gulliver/Getty Images</strong>

Денис Родман източник: Gulliver/Getty Images

Легендарният бивш баскетболист Денис Родман се загрижи за международната политика на своята родина. Той предложи на президента на САЩ Доналд Тръмп да му помогне в затоплянето на отношенията със Северна Корея. 

Тази седмица лидерът на Щатите заплаши КНДР с ядрени подводници заради агресивното поведение на диктатора на страната Ким Чен Ун. И известният с прякора си "Глиста" бивш баскетболист на Чикаго Булс е готов да бъде медиатор между двамата. 

Това не е случайно, защото петкратният шампион в НБА е чест гост на самозабравилия се самодържец на комунистическата държава. Двамата поддържат приятелски отношения или поне така излиза от публичните им изяви заедно. 

"Готов съм да помогна на двете държави да се сприятелят. Знам как да го направя, нека само Тръмп да ми се обади", обяви Денис Родман пред американските медии. Този негов призив обаче предизвика по-скоро насмешка, отколкото да бъде взет насериозно. 

Свързани материали

  • Три години условно за Денис Родман Три години условно за Денис Родман
  • Денис Родман: Путин е готин тип Денис Родман: Путин е готин тип
  • Денис Родман постъпи в специализирана клиника заради проблемите си с алкохола Денис Родман постъпи в специализирана клиника заради проблемите си с алкохола
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
баскетбол НБА Денис Родман Доналд Тръмп

NBA