Когато съпругът ти е висок, колкото Тони Паркър, се нуждаеш наистина от удобно легло, за да си в кондиция на следващата сутрин. Ето защо, Ева Лонгория си поръча удобен матрак от линията Simmons Natural Care by Danny Seo.

Освен с благотворителните си акции, половинката на баскетболната звезда си пада и по екологично чистите продукти. Отчаяната съпруга не изневерява на тази своя линия на поведение и се обзаведе с матрак, съобразен точно с тези нейни изисквания. За да поддържа фигурата си, Ева се нуждае от здрав сън, който вероятно си осигурява, без да пести средства. В удобното легло спи и Тони Паркър, затова Ева Лонгория си взе еко-матрак от линия, която използва само качествени материали.

За тази мания на Ева говори и фактът, че в имението им в Сан Антонио почти всичко е от дърво. Самата Лонгория не крие, че това й харесва много: “Мисля, че е както екологично, така и практично. Чувствам се сякаш съм в гората, но все пак ги има и удобствата на цивилизацията.”

Във вторник вечерта звездната двойка бе засечена в Западен Холивуд, където посети местно заведение. Ресторант “Beso” е популярен с храната си, която задоволява всички капризи на клиентите. Малко преди това те посетиха местно кафене, където се срещнаха със свои приятели.