Ева Лонгория последва стъпките на приятелката си Виктория Бекъм, и се появи в секси фото сесия заедно със съпруга си Тони Паркър. Миньончето позира сгушено до баскетболиста, само заметната с бежов шлифер. Камерата е уловила още кадри как актрисата се глези в ръцете на своята половинка, докато Тони доволно е хванал задните й части.

Снимките са за рекламната кампания на модната линия London Fog – и са първата официална фото сесия на двойката заедно. Наблюдатели споделят, че Ева и Тони са били толкова сладки заедно, че чак е било „неудобно да ги гледаш”.

„Ева беше навсякъде, а Тони просто стоеше до нея, възможно най-близо. Все едно беше най-лесната работа на света. Беше толкова сладко, че Ева помоли да и бъдат направени няколко копия от снимките, за да ги сложи вкъщи. Тя сподели, че никога преди не е правила подобно нещо, но сега иска да си ги занесе у дома,” казва очевидец.

Виктория и Дейвид Бекъм също поддържат интереса към себе си с еротични фото сесии, сред които и тези за рекламната кампания на бельото на Армани.