Скандалният Денис Родман, дори и години, след като напусна баскетболната сцена, продължава да занимава жълтите издания. Този път бившият баскетболист от НБА хвана окото на фотокамерите, заради многобройните рисунки по тялото си. Оказа се, че ексцентричният Родман бие по тази точка голяма част от звездите в шоубизнеса.

Много известни личности обичат да колекционират татуировки, които не се свенят да крият под дрехите си. Част от звездите, които пълнят всеки ден светските списания, в това число и спортисти, веднъж започнали да се шарят не могат да спрат и продължават да го правят и отново, и отново...

Татусите обаче могат да носят както стил, така и да са проява на лош вкус. Понякога телата на тези звезди трябва да бъдат разглеждани внимателно, ако искаме да разберем подробности от живота на конкретната личност.

Денис Родман със сигурност винаги е правил впечатление, защото се оказа една от личностите с най-много татуировки, изпреварвайки дори певци на различни рок групи, които не крият на червения килим нашарените си тела.

Денис Родман е сред най-нашарените на червения килим, като Дейвид Бекъм, Ванила Айс, Анджелина Джоли, Мерилин Менсън и Томи Лий.