Торонто победи Хюстън със 101:88 в ранния неделен мач от програмата на НБА. Крис Бош бе с основни заслуги за успеха, реализирайки 27 точки, а Хидиует Тюркоглу добави 23 за канадския тим. Раптърс прекъснаха лошата си серия от две поредни поражения, като още трима баскетболисти на отбора завършиха с двуцифрен точков актив.

Хюстън от своя страна се намира в подем, с пет победи от шест мача, но нямаше късмет в Торонто, срещу комбинативния тим на домакините. Джарет Джак добави 17 точки, осем борби и осем асистенции за Раптърс, а Андреа Барняни наниза 14.

За Хюстън Карл Ландри бе най-резултатен със своите 25 точки, Луис Скола вкара 21 и овладя 15 борби. Аарън Брукс също отбеляза 20, но това се оказа недостатъчно за трета поредна победа на Рокетс.

Водещият реализатор на Хюстън Тревър Ариза бе изгонен близо четири минути след началото на второто полувреме, след сблъсък с новобранеца ДеМар ДеРоузън. Реферите се намесиха, когато Джарет Джак тръгна да търси справедливост за младока, но не им позволиха да се стигне до саморазправа. Ариза имаше отчайваща вечер, с една-единствена точка за 26 минути, и нито един кош от игра от девет опита.