Националът Павлин Иванов коментира загубата на националите ни срещу Босна и Херцеговина със 73:76. Баскетболистът коментира и предстоящия мач с Грузия, като каза за съперника, че не знае какво го очаква, въпреки че е фаворит.

„В моите очи последната борба...не знам какво да кажа. Бяхме с четирима ниски, което ни помогна да се задържим в мача. Вкара ми я през ръка от 9-10 метър. Случва се, той нямаше какво да губи. За това е добър играч и е бил в НБА, много добър нападател. Европейското е идеална сцена да натрупаме самочувствие. За нас е важно, че всеки мач играем за победа – Литва, Латвия...късметът ще ни се върне, със сигурност. Лидер няма как да се усещам, това е национален отбор. Всеки мач е различен лидерът. Другите отбори имат НБА и Евролига играчи, ние имаме един и Дий Бост“.

„Той идва заради нас, не заради друго. Раздава се всеки мач, както винаги. Излизаме всеки мач за победа, вижда се в очите ни. Започна една градация от Минчев, сега и при Барчовски. Очаквам тежка атмосфера в Грузия. Аутсайдер сме на хартия, но не знаят какво ги чака. Те не ни познават, но ние тях ги знаем“, заяви Иванов.