Една от най-талантливите ни млади баскетболистки Жаклин Златанова, която носи екипа на френския Тарб, вече има зад гърба си подкрепата на мениджърската агенция „Интерперформансис”. Жаки е една от големите надежди на родния женския баскетбол и признава, че мисли за смяна на клуба следващия сезон.

„Чувствам се добре тук. Въпреки, че е малък град, но имам доста приятели и познати. Успях да се приспособя. Харесва ми, но мисля, че е време за промяна. Искам да сменя малко обстановката. Нещата не се развиха добре за мен тази година. Би ми се искало да сменя отбора”, сподели Златанова за Гонг от Франция.

По повод новите си мениджъри баскетболистката коментира: „В днешно време е важно един спортист да има добра агенция зад гърба си. Мисля, че „Интерперформансис” може да ми помогне. Препоръчаха ми я и аз им се доверих. Мисля, че няма да има проблем в нашата обща работа.”

Сезонът за нейния Тарб, който игра осминафинал в Еврокупата на ФИБА, не се развива според очакванията. „Нещата не се развиха както желаехме. Започнахме с доста загуби в началото. Сменихме трима треньори. Целта ни беше Топ 4, а сега сме в средата на класирането, а ние не очаквахме това. Сезонът е разочароващ. В последните няколко мача бихме и може да стигнем до 7-ма място максимум”, заяви Жаклин.