Дойче Банк Скайлайнърс с Илиян Евтимов в състава си записа домакинска загуба от Дигибу Баскетс в отложен мач от първенството на Германия. Домакините поддържаха малка преднина през цялото време, докато не настъпи заключителната четвърта част, в която те отстъпиха със 16:30, за да бъде фиксиран крайния резултат от 67:73 точки в полза на Дигибу, предаде bulgarianbasket.com.

Илиян Евтимов започна в стартовата петица на Скайлайнърс и игра 36 минути. Той успя да реализира 9 точки, но определено това не беше добър ден за него, защото нямаше никакъв успех при стрелбата. Въпреки това той добави 5 борби, 3 асистенции и 1 открадната топка.

Най-резултатен за Дойче Банк бе Дерик Алън с 18 точки и 8 борби. Отборът на Йордан Бозов Форд Бургос постигна първа домакинска победа за този сезон в испанската втора дивизия. Досега и четирите победи на тима бяха при гостувания. Вчера Бургос надигра Палма Акуа с 85:59 точки.

Българинът започна мача на резервната скамейка, но това не му попречи да се включи добре и да е сред основните реализатори на тима си. Данчо игра само 18 минути, но в тях успя да реализира 17 точки, като на терена имаше само един по-резултатен от него. Това бе съотборникът му и основен реализатор на Бургос, Диего Ло Грипо, който вкара 19.