Един от най-обичаните баскетболисти в България – Александър Груев – вече е семеен мъж. Гардът, който прекара последния сезон в румънския Сибиу, мина под венчило през уикенда, и направи Росица Гоцева официално госпожа Груева.

Сашо и Роси сложиха подписите си под брачното свидетелство в петък, а церемонията и големият купон останаха за неделния ден. В приказна обстановка на столичен хотел в полите на Витоша, двамата влюбени си казаха отново „Да“ пред близо стотина близки и приятели.

Хубавата блондинка омагьоса Груев преди година, и той не се нуждаеше от дълго време, за да се реши на една от най-важните стъпки в живота си, и да я направи своя съпруга.

Баскетболист взе прелестна блондинка за жена

източник: Личен архив

На празненството, продължило дълги часове, присъстваха президентът на клуба, в който Сашо Груев изгради кариера - Рилски спортист - Петър Георгиев, бившите му съотборници Мартин Маринов и Станислав Ваклинов, старши треньорът на Академик Благоевград Божидар Гьорев, други бивши баскетболисти, както и музикантите Гетомен и Йоана.

Александър заложи на класически черен костюм с папийонка, докато избраницата му Росица бе облечена с дантелена къса рокля в пастелен телесен цвят. Кумове им бяха Ники и Надя.

Баскетболист взе прелестна блондинка за жена

източник: Личен архив