Българският национал Александър Везенков говори пред официалния сайт на Олимпиакос, след като подписа нов договор с клуба.
 
"Много съм щастлив, че през следващите две години ще продължа да нося екипа на Олимпиакос. Надявам се, че ще оставим зад себе си цялата тази трудна ситуация, която планетата преживява, че ще имаме много добър сезон и отборът ще постигне целите си", заяви най-добрият ни баскетболист Александър Везенков след като официално продължи договора си с гръцкия Олимпиакос.
 
"Моята лична цел е да успея да се утвърдя в тима. Ще направя всичко възможно да помогна на Олимпиакос да постигне целите си, които както винаги са високи. За да направим това обаче, трябва да работим усилено. Във всички тези усилия помощта на феновете ще бъде много важна. Искаме да доставим радост на нашите привърженици. Всичко това обаче е далеч в момента. 
 
Това, което трябва да направим на първо място, е да започнем упоритата работа в подготовката, да я продължим през цялата година, да бъдем обединени и вярвам, че ще се случи нещо добро. Преди всичко, разбира се, пожелавам да бъдем здрав. В крайна сметка, след всичко, което преживяхме, това е най-важното. Трябва да оставим всички лоши мисли зад себе си, да си вземем поуките по време на карантинния период и да гледаме на новия сезон като предизвикателство", добави Везенков.
 
„Като цяло избягвам да казвам големи думи и може да звучи като клише, но първо трябва да изградим колектив и да имаме добра химия. Ще дойдат нови играчи, които трябва да се сработят със старите. Така че е рано да говорим за много конкретни цели, но определено искаме да направим много по-добър сезон, отколкото направихме през последните две години и определено искаме да върнем отбора на върха", коментира още българинът пред сайта на Олимпиакос.