Пред само 800 зрители в зала "Спенс" в Нови Сад Войводина надигра КК Сплит със 75-65. Двата отбора са с горе долу изравнени възможности, а за това говори и факта, че преди днешния двубой те имаха еднакъв актив от 5 победи и 6 загуби. Развоя на мача обаче показа, че отбора на домакините Войводина имаше по-добър ден и заслужено се поздравиха с успех. Те дори имаха преднина от 16 точки в 25-та минута, но благодарение на високия Андрия Стипанович гостите намалиха три минути по-късно на 8 точки (44-51). Въпреки това до пълен обрат не се стигна благодарение на по-разулната игра на Войводина до края на мача.

Българинът Деян Иванов влезе като резерва и престоя на игрището близо 30 минути. За това време той вкара 9 точки, овладя 4 борби и отне 2 топки. Неговият съотборник Стипанович бе най-резултатен за Сплит с 20 точки.

За домакините от Нови Сад Иван Иванович отбеляза 23 точки, а познятият у нас с гостуването на националния отбор на Унгария гард Ищван Немет добави 16 точки (4 тройки).

В класирането води Партизан, победил без проблеми последния в класирането Широки брег 81-71. Изненадите на кръга дойдоха от Словения, където Хелиос победи Цървена Звезда при това с разлика 85-67, Геоплин Слован се наложи над Цибона Загреб с 85-81.

КК Сплит и Деян Иванов след днешната загуба делят 10-11-то място заедно с ФМП Железник.