Втора поредна победа в испанското първенство записаха Калоян Иванов и Кахасол Севиля - срещу бившия отбор на българина Манреса у дома с 52:48 точки. Калоян Иванов игра 19 минути и завърши с 5 точки и 4 борби.

Кахасол има 6 победи и 6 загуби от началото на сезона в Испания. Трета поредна загуба в италианското първенство допусна Сутор Монтегранаро. Отборът на Деян Иванов отстъпи катод омакин с 87:89 точки след продължение от Пепси Казерта.

Деян Иванов игра силно в срещата и завърши с 19 точки и 2 борби. Българинът бе най-резултатен за своя отбор, а с 18 точки и 13 борби се отчете Шарод Форд. Монтегранаро и Пепси Казерта вече имат по 4 победи и 6 загуби от началото на сезона и са във втората половина на таблицата.

Много трудно победа като гост във френското първенство взе отборът на Елан Шалон. Тимът на българина Илиян Евтимов се справи с Орлеан като гост само с една точка разлика - 77:76. Евтимов игра 26 минути в мача и завърши с 3 точки и 4 борби, докато Брайънт Смит се отчете със 7 точки. След 11 кръга в първенството Шалон дели 3-4 място с Нанси с 8 победи и 3 загуби.