Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун изглежда на живо победата на Олимпиакос над Фенербахче с 84:72. Специалистът беше в залата заради Александър Везенков. "Кралете" държат правата на най-добрия български баскетболист и е много вероятно от новия сезон той да бъде част от селекцията на отбора. 

"Атмосферата беше страхотна. Направих снимки и видеозаписи, за да покажа на синовете си и приятелите си, защото няма как да разберат, ако не го преживеят. Олимпиакос играе добър баскетбол, всички са въвлечени в играта. Защитата на противниковите играчи срещу Везенков направи ситуацията трудна за него. Той има отлична стрелба, твърд е и се бори за всяка топка. Харесва ни стрелбата му от далечна дистанция. Бърз е, може да бъде ефективен в НБА на високо ниво. Безстрашен е и това много ми харесва", коментира Браун. Именно Кингс държат правата на Александър Везенков за НБА.

"Искаме сезонът първо да приключи и тогава ще говорим с него. Много се развълнувани за него след като придобихме правата му през лятото. Важно е, че толкова хора от отбора дойдоха, за да го гледат на живо. За нас е приоритет, но ще видим какво ще се случи в края на сезона", обясни специалистът пред гръцките медии./ БТА