Александър Везенков реализира 19 точки и бе най-резултатен за Олимпиакос при победа с 88:79 над Валенсия като гост в мач от 32-рия кръг на Евролигата по баскетбол. Българският национал овладя още 6 борби, направи 2 асистенции и регистрира един чадър, за да събере общ коефициент на полезно действие от 20.

Още 18 точки за Олимпиакос вкара Йоргос Принтезис, а с 11 завърши Октавиус Елис. Олимпиакос водеше с голяма разлика през целия мач, като Валенсия направи загубата си почетна, след като в последната четвърт вкара 38 точки срещу едва 14 за гостите. За гръцкия тим това бе победа номер 15, но тя е без особено значение, тъй като той няма шансове за място в топ 8 на турнира. За тима на Валенсия обаче поражението може да се окаже решаващо, тъй като "портокалите" са със 17 победи и 15 загуби и изостават на един успех от осмия Реал Мадрид.

Словенецът Клемен Препелич бе най-резултатен за Валенсия с 12 точки. В другия сблъсък от Евролигата тази вечер руският Химки, който е на последното 18-о място, постигна едва четвъртата си победа в турнира, след като се наложи с 87:85 след продължение над френския АСВЕЛ Лион-Вильорбан. Алексей Швед вкара 32 точки за Химки, а с 28 завърши Джордан Мики. За АСВЕЛ Гершон Ябусел вкара 24 точки и овладя 10 борби.