Най-известният баскетболист на времена – Майкъл Джордан посети испанския клуб Памеса, където от началото на сезона играе и българският талант Божидар Аврамов. Причина за посещението стана мотоциклетното Гран При на Валенсия. Джордан е голям фен на мотоциклетния спорт и не пропуска възможност да наблюдава на живо състезание. В плановете на легендата е разбира се и малко игра на любимия му голф в прекрасните терени край Валенсия.

В интервю за Канал 9, Джордан сподели: „Обичам Валенсия, хората тук са много приятни, голф игрищата са страхотни и ще се върна пак тук някой ден.”

Относно посещението си на мотоциклетното състезание, шампионът на НБА с Чикаго Булс сподели: „Валентино Роси ми е голям приятел, а също и Ники Хейдън. Нямам търпение да ги видя в неделя.”

Джордан намери време да се срещне и с баскетболистите на Памеса, сред които е американецът Шамонд Уилямс, който е завършил университета на Джордан – Северна Каролина. Уилямс представи на легендата и своите съотборници Фред Хаус и Виктор Клавер, от когото Джордан остана впечатлен. „Той е страхотен играч,” коментира MJ.