Тимът на Шалон с Илиян Евтимов в състава си се наложи над Лимож с 81:60 точки във баскетболното първенство на Франция. Това беше шеста победа от началото на сезона за Шалон, който има и две загуби.

Евтимов бе титуляр, игра 36 минути и записа 14 точки, 5 борби и 5 асистенции. Добър мач изигра и бившият състезател на Лукойл Академик Брайънт Смит, който завърши с 12 точки и 3 борби.

Шарлевил спечели трета победа от началото на сезона във Франция. Отборът на Екатерина Димитрова надигра Унион Ино като домакин с 59:54 точки.

Димитрова бе на терена 25 минути, но това не бе от най-силните й мачове. Тя отбеляза само 1 точка и овладя 2 борби. Джене Диавара бе най-резултатна за победителките с 18 точки.

Жаклин Златанова и нейният тим Сарагоса записаха седмата си победа в елитнaта испанска дивизия срещу отбора на Даниела Петева - Ибиса с 60:57 точки. Златанова записа 11 точки и 4 борби за победителките, а Даниела Петева се отчете с 5 точки за Ибиса.

Евелина Гунева и Хирона загубиха от Ривас Екополис с 66:72 точки. Българката изигра добър мач и завърши с 14 точки, 7 борби и 4 асистенции за 23 минути на терена.

В среща от втората испанска дивизия отборът на Елена Янкова - Фундал Алкобендас записа загуба като гост на Кахаканариас с 49:59 точки. Янкова бе на терена 19 минути и завърши с 2 точки и 2 борби.