„Отборът е действително един от най-големите в Европа с последните си представяния през годините”, коментира баскетболистът Деян Иванов пред Гонг по повод новия си клуб Лиетувос Ритас. Деян подписа с литовския гранд и вече очаква евроучастието с новия си тим.

„Благодарение на Мишко Ражнятович, със смяната на моя агент и нещата потръгнаха по-добре. Подписахме действително много рано, което според мен е атестат, че той си е свършил работата отлично. Спечелиха УЛЕБ, завършиха два пъти във Файнъл Фор, играха Евролигата едната година. Действително много голям отбор. Преди малко ми се обади мениджърът на клуба и ми каза, че има вариант директно да се класира отборът за Евролигата, ако не – ще се играят квалификации или евентуално ще играем УЛЕБ”, заяви Деян Иванов и продължи:

„Според мен вече беше време да отида в по-голям отбор. Монтегранаро не е малък отбор и за Италия е много добър отбор, но на мен ми се играе в Евролига, така че това е една от основните причини да избера този тим. Възстановяването ми продължава и след това ще говоря с агента ми, за да започна индивидуална подготовка.”