Българският баскетболист Деян Иванов заяви специално за Гол линия, че ще напусне настоящия си отбор Задар, като добави, че заминава за Италия, където ще наблюдава и турнира за купата на страната.

„По принцип има вероятност да се разделим. Аз не искам да играя повече за Задар. Причината не е финансова, това е поводът. Знам, че изглежда грозно, че Деян Иванов си заминава от Задар заради пари. 90% от нещата в Задар се случват извън баскетбола, а само 10% в самата игра”, коментира баскетболистът.

„Клубът не ми плаща и не се чувствам щастлив в отбора. Управлението на клуба е един от големите проблеми. В момента има проблеми в Задар и не желая да остана в отбора.  Искам да премина в друг отбор, където мога да се концентрирам върху играта си и да постигам повече успехи”, сподели баскетболист номер 1 на България за миналата година.

„Аз в момента отивам някъде, където да завърша сезона, но това не означава, че ще играя там и през следващата година. Още с никой не съм подписал договор. Ще отида да гледам Купата на Италия. За оферти е прекалено рано. Така се е случило. Аз губя пари от това, че напускам Задар”, каза крилото.

„Треньорът е от много малко време с отбора и може би се прави на човек, който не му е ясно какво става в Задар. Няма как те да ми създадат проблеми. Засега всичко е в първоначален стадий. Дадох им шанс всичко да се реши без съдебни неща, но те не пожелаха”, добави Деян Иванов.