Отборът на Деян Иванов и Бойко МладеновКК Сплит продължава да дели първото място в хърватското баскетболно първенство, като заедно със Задар има 10 победи и едно поражение. Сплит обаче е с по-лоша точкова разлика, въпреки убедителния си успех със 107:92 над Цедевита като гост снощи.

Домакините успяха да се противопоставят на съперника си през първото полувреме, като дори водеше с три точки на почивката. След много силна трета част обаче Сплит взе инициативата и бързо обърна развоя на мача, за да стигне до победата.

Деян Иванов продължава с изключителния си сезон, като само за 20 минути на паркета реализира 12 точки и овладя шест борби. Само четири дни по-рано близнакът наниза и 20 точки на Цибона, след като се завърна в състава след контузия. Единствено стрелбата от далечно разстояние мъчи Иванов в последните две срещи, като той не успя да реализира нито един от шестте си опита в тези дни.

Бойко Младенов се включи добре от пейката, като записа четири точки за девет минути. Страхотен мач за Сплит изигра Марлон Гарнет, който вкара 34 точки, от които цели седем тройки.