Най-успешният баскетболен треньор на Стария континент Желко Обрадович не е загубил нито капка от амбицията си за още и още титли.

Сръбският специалист и неговият Панатинайкос се готвят за 100-годишния юбилей от основаването на гръцкия гранд, а самият Обрадович бе категоричен:

„Искам още трофеи! Амбициите ни остават същите. Най-важно е да гледаме мач за мач. Ще защитаваме трите трофея от миналата година. Титлите никога не са достатъчно”, отсече наставникът на зелените, които направиха невероятен требъл миналия сезон, печелейки Евролигата и шампионската титла и Купата на Гърция.

„Продължавам да обичам работата си и баскетбола. Просто обичам да идвам на тренировка и да виждам играчите си”, откровеничи още Желко Обрадович и разказва за баскетболистите си:

„Между тях няма суета и не съм имал проблеми, защото те обичат баскетбола и са максимално отговорни. Индивидуалните им качества са от полза за отбора и това е много важно. Щастлив съм, че имам играчи, които са такива звезди, а продължават да са отдадени на тренировките и работата.”