Дори женен за най-красивата жена на света, плейбоят в душата на Марко Ярич не успя да се приспи за дълго. Сръбският баскетболист на Реал Мадрид, до когото всяка вечер си ляга не кой да е, а топ моделът Адриана Лима, намери как да кръшне и от нея.

Макар само от няколко месеца двамата да са родители, Марко не се стърпя да излезе и да разгледа как е нощният живот в Европа, след като години наред игра в САЩ.

Вечно дебнещите папараци веднага изловиха Ярич, при едно от първите му нощни похождения, при това в компанията на красавицата Нина Сеникар! Това се случи в Милано, след гостуването на Реал в Италия миналата сряда.

Въпреки че двамата веднага отрекоха да има нещо помежду им, надали младата майка Адриана е била много спокойна да види известния плейбой, който има за съпруг, до подобна хубост. Нина обясни, че заедно с Марко да празнували сръбската Нова година, която бе на 7 декември.

Според тях просто са се позабавлявали заедно, но никой не знае как Лима е видяла нещата от своя ъгъл. Уверете се сами с какво разполага Нина...