Най-сексапилната спортна анализаторка в Испания – Изаскун Фернандес – обяви, че е готова за преговаря и да свали дрехите си, ако нейният любим отбор се класира за Финалната четворка на Евролигата.

Както Гонг вече ви разказа, Изаскун е от Билбао, и е фен на местния отбор, но не на правещия фурор футболен Атлетик, а на баскетболния Билбао Баскет.

Все пак, баската й кръв не остана безразлична към мача на Атлетик с Ман Юнайтед, и вчера хубавицата пожела на футболистите успех в социалната мрежа Twitter.

„Най-лошото, което ми се случва, докато гледам мач, е че съм като Доктор Джекил и Мистър Хайд. Когато започне мачът, съм дама, а докато свърши, съм се превърнала в същински психопат,“ признава сеньорита Фернандес.

Изаскун разказва за бъдещите си проекти, като вече името й набира все по-голяма популярност извън границите на Баската общност.

Запитана от „Марка“, дали е готова да се съблече, ако любимият и Билбао Баскет стигне до Финалната четворка на най-силния баскетболен турнир на Стария континент, бившата вече моделка, и настояща журналистка, с усмивка заявява: „Всичко е възможно!“

Нищо обаче не се споменава за успехите на Атлетик Билбао, и дали има шанс Изаскун да разкрие прелестите си, ако баските футболисти продължат напред в Лига Европа.

Билбао Баскет играе четвъртфинален плейоф в Евролигата срещу ЦСКА Москва.