В навечерието на двубоя между българския Левски и сръбския Партизан от Адриатическата лига в Белград, старши треньорът на Партизан Душко Вуйошевич призова привържениците на тима за позитивно Левски, въпреки грозните сцени на първия мач между двата тима в София.

„Не си спомням как започна всичко в София, но си спомням, че играчите на Левски и треньорът Тити Папазов се опитваха да ни предпазят. Не пристигат тези, които се биха, а онези, които ни браниха. Никой от отбора на Левски не е персона нон грата“, категоричен бе Душко Вуйошевич.

„Свикнали сме отборите, които гостуват в Белград да се стремят да покажат най-доброто от себе си и да играят с огромна мотивация. Левски не идва, за да се победи сам“, каза още Вуйошевич.

Двубоят между Партизан и Левски от поредния кръг на Адриатическата лига е в понеделник в зала „Пионир“ в Белград от 19 часа българско време.

„Имаме финансови проблеми, няма дилема около това“, заяви още Душко Вуйошевич и алармира, че Партизан дори може да не участва в турнира за Купата на Сърбия в края на месеца. „Ще видим дали ще пътуваме за Ниш, защото имаме проблеми. Нищо не е ясно“, повтори старши треньорът на Партизан.