Спортният директор на ОСК ЛукОйл Сашо Везенков сподели след загубата на „студентите” от тима на Бенетон Тревизо с 90:93, че паузата от 18 дни се е отразила на баскетболистите. Босът на Ахедемик също сподели, че защитата на отбора не е била на обичайното ниво.

„Получи се много интересен мач. Загуба от Бенетон Тревизо. Винаги съм го казвал, че това е животът. Бием, падаме..”, коментира след мача Везенков.

„Играем всеки мач за победа. Днес, ако бяхме стигнали до успеха излизахме най-малко втори. От тук нататък животът продължаваме и чакаме следващия мач”, продължи босът на ЛукОйл.

„От 20-ти декември до сега Бенетон са изиграли три мача. Ние от последния мач с германците до сега не сме играли никакъв мач. Видя се, че липсва координацията, липсва така да се каже движението. Видя се, че тази пауза 18 дни се отрази, въпреки че сме тренирали”, каза още Везенков.

„Видяхте, че и в защита нашият отбор не бе на обичайното ниво. Иначе Бенетон игра това, което знае – бавеше темпото, дълги нападения и накрая стигна до победата”, сподели още Сашо Везенков.

Спортният директор на ЛукОйл Академик отказа да коментира съдийството в мача, като заяви, че трябва първо да се изгледат видеозаписите от мача.