Вече са продадени 210 билета за първия мач на Дунав 8806 в турнира за Еврокупата на ФИБА, съобщиха от клуба. Дунав 8806 стартира тази събота и участието си в българското първенство с домакинство на Берое Стара Загора от 18 часа в зала "Дунав".

Единственият български представител в най-престижните надпревари на Стария континент по баскетбол при жените подновява евроучастието си на 29 октомври с гостуване на отбора на Истанбулския университет.

Първото домакинство пък е срещу шведския елитен тим на Люлео и е предвидено за 5 ноември от 18 ч. в новата перла на Русе Булстрад Арена.

Билетите за двубоя вече започнаха да се продават. Стартът на кампанията бе обявен на Галавечерта на "ВИП Клуб Дунав 8806", която се проведе в коктейлната зала на "Канев център Русенски университет".

За по-малко от час Над 20 фирми се включиха в негласно съревнование, в което за първенците имаше и специални подаръци. Един от основните спонсори на клуба "Тива Ком", който има и представител в клубното ръководство в лицето на Иван Иванов, демонстрира и социалния си ангажимент, закупувайки 23 билета за свои служители. 

Също така 22 билета закупи фирма "Строител", а Дентално студио "Д-р Димитрови" - 21 пропуска. С това те заслужиха и оригинални баскетболни топки с автографите на всички момичета от отбора. 

Наред с това по традиция част от основните членове на "ВИП Клуб Дунав 8806" представиха дейността си, обменяйки нови идеи за развитие в различни сфери. 

Абонаментните карти пък са с цени 80 лв. и 100 лв. и ще позволят посещението на всички мачове в Русе от държавното първенство през редовния сезон 2015/2016.

Всеки желаещ може да се снабди с карта на 13, 14, 15 и 16 октомври след 17 ч. в зала "Дунав".

За повече информация - Димитър Петров, тел. 0878 548 806