Наставникът на баскетболния Левски Тити Папазов коментира успеха на своя тим над Рилски спортист в двубой от Балканската лига със 75:73 точки. Това бе 3-та победа за „сините” в група Б на международната надпревара, която ги изкачи на второ място във временното класиране.

„С тази победа, а и имаме мач в Букурещ, който мисля, че ще спечелим,си гарантираме трето място. Имаме и много тежко гостуване в Македония, и може да се стигне до тройна въртележка, в която да участваме ние, македонците и Рилски спортист да са с по 5 победи и 3 загуби. Ще видим, играем мач за мач. В един много лош ден за нас и слаб процент от стрелбата успяхме да спечелим с характер. Надявам се, че в следващите мачове ще играем по-добре. Рилски спортист са ни традиционно неудобен съперник. Липсва ни един външен играч в лицето на Павел Иванов. Вярвам, че нещата с Бойко ще имат добър край и той да остане при нас, защото Торо е единственият чист център, който мога да използвам. Не можем да си позволим да вземем някой скъп играч. Смятам, че Бойко като цяло може да бъде полезен за българския баскетбол. Това са едни 4 месеца, в които той може да възвърне своите физически качества и способности, и да бъде полезен и на националния отбор”, заяви Тити и добави:

„Отборът на Рилски спортист е много подготвен отбор и имат добър синхрон. Без да са суперзвезди - много се стараят. Могат да се противопоставят на всеки. Победихме ги с характер. И те да бяха победили нямаше да е незаслужено, защото мачът беше с неизвестен край до последните секунди. Дано на Купата играем по-добре, защото е ясно, че са ни неудобен съперник.”