Делегатът на срещата между Левски и Партизан от Адриатическата лига - Ангел Иванов - сподели какви са възможните санкции за "сините" заради прекъсването на двубоя в зала "Универсиада". 

Малко преди края на първата четвърт агитка на българския тим се сби със сръбските привърженици и заради това баскетболистите на "черно-белите" се прибраха в съблекалнята. Те обаче са готови да излязат отново на терена. 

Всички привърженици бяха изведени от залата, за да може да се поднови двубоят. След взаимните усилия на полицията и охранителите, "Универсиада" се опразни и мач все пак ще има. 

"Изпразни ли се залата, мач ще се играе. А видяхме, че това се случи. Дадохме си половин час, за да се поднови двубоят. Само за няколко хвърлени хартийки санкцията е 500 евро, представете си какво е за прекъснат мач." 

"Няма контузени или нападнати от отбора на Партизан. Баскетболистите са готови да излязат на терена. Имаше само 12 фенове на Партизан, явно тук имаше хора, които бяха дошли да направят този джумбуш", сподели Иванов пред БНТ.