Реал Мадрид поведе от самото начало и не изпусна аванси си до края при домакинската победа с 95:82 над Жалгирис Каунас. Така испанският отбор подобри рекорда си и вече е със 7 победи и 2 загуби, като изостава само от водача във временното класиране Армани Милано, докато Жалгирис е единственият тим без успех. Гершон Ябуселе поведе Реал към успеха с 15 точки и 6 спечелени борби. Серхио Лул добави 12 точки, Томас Хойртел вкара 12 точки и даде 5 асистенции, а Венсан Поарие се отчете с 12 точки за победителите. Руди Фернандес, Адам Ханга и Валтер Таварес с по 10 точки направиха така, че Реал имаше седем състезатели, които вкараха поне 10 точки в мача.

Тайлър Кавана вкара 14 точки за Жалгирис, Лекавичус допринесе с 12 точки и 10 асистенции, Нилс Гифи заби 12 точки, а Малек Млажевич - с 10 за тима от Литва.

Армани Милано доминираше Фенербахче в Турция и победи с лекота с 68:43. Италианците не оставиха съмнение в превъзходството си, като още в първата четвърт поведоха с 22:3, а на полувремето резултатът бе 62:29 в тяхна полза.

Шейвън Шилдс вкара за Армани 13 точки, спечели 4 борби и направи 4 асистенции. Луиджи Датоме се отличи с 11 точки, а Николо Мели завърши с 6 точки, 6 спечелени борби и 6 асистенции. За Фенербахче само Пиериа Хенри завърши с двуцифрени точки - 12. Ян Весели помогна с 9 точки, 7 спечели борби и 3 откраднати топки.

Монако победи с 94:71 Байерн Мюнхен у дома след като се представи отлично в атака и в защита. Монако дръпна с 13 точки във втората четвърт и нито за момент не позволи на германците да скъсят аванса на по-малко от 7 точки. Майк Джеймс бе най-резултатен за домакините с 18 точки, докато Данило Андюшуч и Дуейн Бейкън завършиха с по 16 точки. Лео Уестерман и Уил Томас вкараха по 13 за петата победа на Монако.

Байерн допусна шестата си загуба в турнира, като Владимир Лучич бе най-резултатен за баварците с 15 точки, Отело Хънтър завърши с 14, докато Огъстин Ръбит и Дашоун Томас се отчетоха с по 10 точки.