Президентът на Динамо Москва Евгени Гомелски лично се зае със задачата да надъха феновете на баскетболния тим преди реванша от турнира за Купа УЛЕБ срещу Лукойл Академик. Във вторник руснаците спечелиха убедително при гостуването си в България, но от Динамо искат успех и у дома.

"Уважаеми фенове! Предстои краят на предварителните етапи на основните за нас турнири този сезон. Идват решаващите срещи за нашия клуб. На 18 март Динамо ще изиграе реванш от осминафиналите за Купа УЛЕБ срещу неотстъпчивия български отбор Лукойл Академик. Залогът е място във Финалната Осмица в Торино и възможността нашият тим за втори път за завоюва такъв ценен трофей, какъвто е Купа УЛЕБ,” казва в изявлението си легендарният Гомелски. Той отбелязва, че победителят от този евротурнир печели място и в най-силната клубна надпревара – Евролигата. „Чакаме ви на 18 март в Баскетболния дворец!” завършва приповдигнато президентът.

Билети за мача Динамо – Лукойл се продават от днес в Москва, като с покупката на пропуск всеки фен получава подарък и отстъпка за следващия мач, срещу Триумф.