Сръбският Партизан се класира за Топ 16 в Евролигата, въпреки че загуби от ЦСКА Москва като домакин с 62:73 точки. Успехът на турския Фенербахче над Нантер с 95:76 точки обаче отвори пътя на Партизан в следващата фаза. В третия двубой от тази групи А Барселона се справи с Будивелник с 96:77.

От група В напред продължават Реал Мадрид, Армани Милано, Жалгирис и Анадолу Ефес. В последния кръг Анадолу Ефес загуби от Реал с 61:86 точки, като испанците останаха единствени с Олимпиакос без поражение до момента. Бросе Баскет падна от Жалгирис с 80:84 точки, а двубоят Страсбург- Армани е довечера.

Ясни са и отборите, които продължават от група С и група D. Това са Олимпиакос, Галатасарай, Уникаха Малага и Байерн Мюнхен, както и Макаби Тел Авив, Локомотив Кубан, Лаборал Куча и Панатинайкос.

Снощи Олимпиакос победи като гост Стелмет с 91:80 точки, а Уникаха надви Монтепаски в Италия с 64:62. Двубоят Байерн- Галатасарай е тази вечер. В група D Макаби победи като гост Панатинайкос с 68:55 точки, а довечера има два мача: Лиетувос Ритас- Цървена звезда и Лаборал Куча- Локомотив Кубан.