„Искаме да играем добър баскетбол, така че феновете да са щастливи”, заяви най-успешният треньор в Европа и наставник на шампиона на Стария континент Панатинайкос Желко Обрадович на специална пресконференция с всички останали треньори в гръцката първа дивизия.

„Освен резултатите и титлите, ние се вълнуваме и от качеството на баскетбола , който показваме”, сподели още сръбският наставник.

„Не искам да коментирам отделно Ясикевичус, той е играч като всеки друг в тима и работи като другите. Трябва да се уважаваме взаимно и ще сме готови, когато дойде точното време”, каза Желко Обрадович, а по повод слуховете, че Милош Вуянич ще остане извън състава за местното първенство, специалистът заяви, че все още има време до първия мач, а самият Вуянич е един от най-добре представилите се баскетболисти в подготовката.

Старши треньорът на големия съперник на Пао - Олимпиакос Пини Гершон пък коментира, че според него гръцкия шампионат ще е още по-оспорван от миналогодишния, защото отборите са прибавили силни попълнения. Евентуалният нов национален селекционер на България остана втори с червено-белите миналия сезон в Гърция след поражение с 2-3 победи във финала с Панатинайкос.