Баскетболистът на ЦСКА – Алекс Симеонов, коментира победата във Вечното дерби над Левски със 78:52. Симеонов сподели как е видял двубоя и заяви, че в началото на сезона е било много трудно за „червените“ да влязат в ритъм.

„Със сигурност лимитирането на Левски и слабия процес на хвърляне беше ключов за голямата разлика. Липсата на Алън Арнет се отразява изключително много, той е класен играч. Следвахме геймплана, който треньорският щаб ни даде“.

„Ние имаме доста загуби, някои в последната секунда или с по 1-2 точки. Всяка загуба е болезнена. Искаме в нашата зала да си взимаме всички мачове. Победата е важна заради Купата и четворката. Сега чакаме и Брандън да се присъедини, надявам с да продължим с победите".

starphoto.bg
35 снимки

„Лимитирахме и външните им играчи, спряхме им бързите атаки. Много бързо и освободено играхме. Отвориха се доста шутовете и успяхме да ги реализираме“.

„В началото на сезона, да си кажем истината - доста смени и промени имаше, доста контузии, много проблеми, наистина. Това е много трудно. За отбор, който е първа година заедно...Целта ни е да се подобряваме. С малко късмет можеше да бием и Рилски, които нямат загуба до момента“.